Thyrrestrup

 

- optimerer din succes

med vores effektive farmløsninger

Thyrrestrup er en familievirksomhed med stor erfaring og viden indenfor minkavl.

 

Vi udvikler og producerer produkter, som vi finder anvendelige og effektive i vores daglige arbejde på minkfarmen. Vores mål med produkterne er, at de skal spare tid og kræfter, reducere omkostningerne og forbedre dyrevelfærd og skindkvalitet. Derfor har vi bl.a. udviklet Thyrrestrup Klimahaller, der sparer ca.

10% foder, imens kvaliteten og størrelsen på minken forbedres. Thyrrestrup Mink’s udviklingsafdeling arbejder sammen med andre minkfarmere og auktionshuse om udvikling og omhyggelig afprøvning af de nye produkter.

Når du bestiller vore produkter, taler du med en medarbejder der jævnligt arbejder på minkfarmen.

 

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 22 42 30 50 for at aftale et besøg på Thyrrestrup Testcenter. Her finder du måske inspiration til at effektivisere din minkfarm.

 

 

Thyrrestrup ved man hvor man har. Som en kunde siger: ”Med Thyrrestrup ved man at en aftale er en aftale og der leveres til tiden”.


FIRMAPROFIL

 Thyrrestrup er en velkonsolideret virksomhed i rivende udvikling, der består af flere afdelinger:

 •  Bygge division:
  •  Er etableret i år 2000. Afdelingen sælger og bygger minkhaller over hele landet.
 • Inventar og udstyrsafdeling:
  • Er etableret i år 2002. Afdelingen fremstiller materiale og udstyr til minkfarme
 • Udviklingsafdelingen:
  • Er etableret i år 2000 og forgår i de oprindelige produktions- og kontorlokaler.
 • Hegnsafdelingen:
  • Er etableret i år 2012. Teamet levere og opsætter hegnssikring i Danmark primært omkring minkfarme.

Vi har specialiseret os i at opføre nye topmoderne minkhaller efter vores Thyrrestrup koncept, der sikrer de bedst mulige forhold for mink og samtidig giver et behagligt arbejdsklima.

 

Hos Thyrrestrup er stilstand lig med tilbagegang så der bliver konstant arbejdet på nye initiativer til fordel for vores kunder. Vi har skabt en betydelig eksportomsætning og vi planlægger yderligere ekspansion i fremtiden.

Vi har vores kunders tilfredshed i højsædet og den ekspertviden vi har i Thyrrestrup gør, at vi har stor forståelse for vores kunders behov og indblik i kundernes dagligdag. Vi lytter til vores kunder og går ikke på kompromis med vores produkter eller service. Det har gjort at vi har glade og tilfredse kunder, bliver du den næste?